La Arad se desfășoară „Târgul Primăverii“

La Arad se ține „Târgul Primăverii“

Primăvara este un simbol al reînnoirii, al culorii și al frumosului. Tocmai de aceea, la Arad se ține un târg dedicat acestui anotimp.

„Târgului Primăverii” organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad reușește să atragă în fiecare an la centrul expozițional Expo Arad, un număr de peste 15.000 de vizitatori, ceea ce face ca acest târg să fie unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din vestul țării.

Cea de-a cincea ediție a “Târgului Primăverii”  ce se desfășoară în perioada 19 – 22 aprilie aduce : îmbrăcăminte, articole de uz casnic, mobilier, flori, produse pentru grădinărit, dar și pachete turistice și articole hobby.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*