Jurnaliștii canadieni vin să viziteze România pe banii Ministerului Turismului. București și Ilfov ar putea fi incluse într-un film de promovare despre Europa de Est

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ghid pentru jurnaliștii străini. FOTO Ministerul Turismului / Arhivă

Ministerul Turismului caută un partener care să se poată ocupa de organizarea unei vizite educaționale pentru așa-numiți “lideri de opinie” și reprezentanți ai mass-media din Canada. Scolup acestei excursii de familiarizare este acela de includere a Bucureștiului și Ilfovului într-un show TV despre Europa de Est.

Excursia va costa ministerul peste 12.000 lei, iar rezultatul va fi prezentat într-o emisiune de televiziune care va avea un episod de 60 minute dedicat țării noastre.

Ministerul Turismului caută, pentru acest scop, cazare pentru 4 persoane într-un hotel de 4 stele, pentru 4 nopți, servicii de transfer de la Hotel la Aeroportul Otopeni și transport intern în București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*