GoNEXT TV: Andi Chirilov, președintele ANAT Sud-Est, vorbește despre importanța voucherelor de vacanță pentru turism

Andi Chirilov, președinte ANAT Sud-Est. FOTO Adrian Boioglu

Andi Chirilov, președintele ANAT Sud-Est a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV și a vorbit despre voucherele de vacanță. El s-a referit la cea mai recentă decizia a Guvernului care a decis să renunțe la acestea în anul 2021. Andi Chirilov a explicat cum aceste vouchere ajută industria turismului și faptul că ANAT are în vedere mai multe măsuri care pot ajunge și până la proteste de stradă.

Andi Chirilov a mai povestit în cadrul emisiunii de la GoNEXT TV ce se va întâmpla cu litoralul în acest sezon în actualul context pandemic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Este foarte bine sa nu se mai dea. Din buget sa ajute IMM-urile, nu bugetarii. Sunt in piata toti banii din 2019 si 2020. Hotelurile au fost inchise, cand se vor deschide, vor incasa voucherele din piata. Sa se puna la punct cu serviciile si sa nu se mai vaicareasca atat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*