Turiștii din vestul țării vor putea ajunge pe litoral, din iunie, cu avioanele Blue Air

Ruta nouă Blue Air, Cluj – Constanța. FOTO AIMK

Blue Air va conecta, începând cu 21 iunie, Transilvania cu litoralul romanesc, introducând zboruri directe din Cluj Napoca spre Constanța.

Potrivit reprezentanților Aeroportul International Mihail Kogălniceanu din Constanța, zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, cu prețuri începând de la 29,99 euro/ segment. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air va opera două servicii săptămânale între Cluj Napoca și Constanța, conform următorului program:

  • Luni, Vineri

CLJ 13.25    CND 14.30

CND 15/10     CLJ 16.15

Rezervări se pot face de la adresa: https://bit.ly/3nwseSt

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*