GoNEXT TV: Marius Crivțonencu vorbește despre croaziera în Delta Dunării

Marius Crivțonencu, armatorul navei de croazieră MS Diana. FOTO Adrian Boioglu

Marius Crivțonencu, armatorul navei de croazieră MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu în cadrul unei emisiuni la GoNEXT TV. Marius Crivțonencu face un istoric al navei de croazieră și a modului cum aceasta a ajuns în România. El explică și diferențele dintre turismul clasic din Delta Dunării și cel de croazieră.

Marius Crivțonencu a mai detaliat porturile prin care va ajunge nava MS Diana și ce oferă acestea. Astfel, din Izmail va fi făcută o vizită suplimentară la Odessa, din Sulina poate fi vizitată Pădurea Letea. Marius Crivțonencu mai spune ce pot mânca turiștii la bordul navei de croazieră și ce măsuri au fost luate pentru a preveni infecția cu Covid-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*