Ploile abundente din Franța dau peste cap transporturile. Turiștii sunt sfătuiți să evite sudul țării

Avetizare de ploi abundente. FOTO jill111
Avetizare de ploi abundente. FOTO jill111

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Franceză că, în conformitate cu datele puse la dispoziție de Centrul de Meteorologie local, în perioada 8 – 11 octombrie 2018, în sudul Franței – departamentele Bouches-du-Rhône, Var, Alpes-Maritimes, Vaucluse, Gard, Pyrenees Orientales, se instituie cod portocaliu de inundații și ploi abundente.

Cetăţenilor români, aflaţi în vacanță sau stabiliți în sudul Franței, li se recomandă să evite zonele pentru care sunt activate codurile de alertă.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966; +33147052755, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*