Doors Club din Constanța redeschide sezonul evenimentelor de toamnă

Golan DJ Set la Doors Club Constanța
Golan DJ Set la Doors Club Constanța

O paletă largă și diversificată de evenimente vor scoate constănțenii din casă începând cu 13 octombrie 2018.

La Doors Club, se anunță unele dintre cele mai frumoase concerte, cu artiști de primă mână, care vor încânta publicul tomitan.

Nume de referință (din domeniul muzical și nu numai), precum: Florin Chilian, Horațiu Mălăele, Ada Milea, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Vama, Direcția 5, Omul cu Șobolani și mulți alții vor readuce căldura în inimile publicului, în ciuda toamnei care se apleacă peste noi.

Sâmbătă, 13 octombrie, clubul constănțean redeschide porțile cu râvniții GOLAN în formula de DJ Set, începând cu ora 20:00. Prețul biletului, 20 de lei, va include din partea casei o bere sau un cidru. Let the party begin!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*