FOTO Karpaten Turism lansează în premieră zboruri charter Timișoara – Dubai

Karpaten Turism lansează în premieră zboruri charter Timișoara - Dubai

Karpaten Turism va opera în premieră zboruri charter directe Timișoara – Dubai, în perioada Decembrie 2024 – Martie 2025. Pentru anunțarea acestora, tour-operatorul a organizat, în data de 10 iunie 2024, alături de reprezentanți ai Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara și reprezentanții Ministerului de Turism din Dubai, respectiv „Visit Dubai”, un eveniment de amploare în cadrul căruia a fost anunțat programul de operare.

Conform statisticilor interne ale tour-operatorului, interesul turiștilor din vestul țării pentru destinații exotice este unul în creștere, Dubai fiind una dintre cele mai căutate destinații de vacanță, atât datorită multitudinii de atracții turistice și parcuri tematice potrivite familiilor cu copii, cât și a hotelurilor de top cu plaje private și aqua parks.

“În prezent, turiștii din vestul țării care doresc să călătorească în destinații exotice sunt nevoiți să se deplaseze către alte aeroporturi mari, precum Budapesta, Belgrad, Cluj-Napoca sau București, pentru a se îmbarca pe zboruri fără escale, ceea ce presupune transfer intern și un grad crescut de disconfort. Datorită cererilor de la agenția noastră din Timișoara și a agențiilor partenere de a organiza zboruri charter către destinații exotice cu plecare și din Timișoara, am identificat această nevoie a timișorenilor de a călători mai confortabil, fără escale sau transferuri către alte aeroporturi din țară și am luat decizia de a organiza o serie de zboruri charter către Dubai în sezonul de iarnă 2024-2025.” a declarat Alexandru Mărginean, CEO Karpaten Turism – Divizia Outgoing.

Zborurile charter vor fi realizate în parteneriat cu HiSky, companie aeriană românească cu capital integral privat, care deține și operează o flotă de opt aeronave din familia Airbus, apreciată atât în rândul turiștilor români pentru cursele de linie către destinații populare: Barcelona, Malaga, Bruxelles, Frankfurt, Dublin, Bordeaux, Tel Aviv și New York, rută relansată în premieră după 20 de ani, cât și a touroperatorilor pentru cursele charter realizate în colaborare către: Maldive, Republica Dominicană, Kenya, Zanzibar, Dubai, Thailanda, Turcia, Egipt, Spania, Grecia și Cipru.

Prețurile pachetelor turistice pentru Dubai cu zbor direct din Timișoara pornesc de la 599 euro/persoană și includ 7 nopți de cazare, transport cu avionul, transferuri locale și asistență turistică în limba română. Durata zborului va fi de doar 5 ore, iar frecvența va fi săptămânală în perioada anunțată.

„Dubai este una dintre destinațiile de top din cadrul portofoliului Karpaten Turism și suntem fericiți că putem aduce mai aproape de turiștii noștri din Timișoara această destinație cosmopolită. Pe viitor, ne dorim să putem introduce și alte destinații exotice din Timișoara.” a declarat Cristian Zaha, Director Comercial Karpaten Turism.

Alte destinații populare către care Karpaten Turism pune la dispoziția turiștilor din Timișoara pachete turistice cu zbor direct sunt: Turcia, Grecia, Spania, Cipru, Tunisia și Egipt.

Pentru mai multe informații și rezervări, turiștii se pot adresa consultanților de turism din agenția Karpaten Turism din Timișoara (Strada Oituz Nr. 5, Parter, Timișoara), dar și agențiilor partenere din toată țara. Ofertele sunt disponibile și online pe site-ul karpaten.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*