11 Touroperatori din China, în excursie prin București, Brașov, Alba Iulia, Sibiu și Timișoara. Ministerul Turismului cheltuie peste 30.000 lei pentru această vizită

Castelul de la Bran își așteaptă vizitatorii FOTO eheritage.org

O delegație din China, care aduce 11 reprezentanți ai companiilor de turism, este programată să ajungă în România. Ministerul Turismului caută acum o agenție de turism care se poate ocupa de această excursie.

Bugetul total al plimbării chinezilor depășește 30.400 lei, iar musafirii vor fi duși de la București la Sinaia, Bran, Brașov, Alba Iulia, Sibiu, Timișoara și frontiera de vest pe direcția Belgrad.

Excursia de familiarizare ar putea avea loc între 22 și 25 octombrie 2018, iar ofertele sunt așteptate de Ministerul Turismului de la agențiile de turism până pe 4 octombrie 2018.

Cerințele Ministerului sunt foarte specifice. Ofertanții trebuie să aducă următoarele servicii:

  • un autocar cu minim 15 locuri, instalație de aer condiționat, sonorizare perfectă
  • Ghid național de turism care știe limba chineză
  • Cazare în camere single în hoteluri de 4 stele din București, Brașov și Alba Iulia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*