Reprezentanții agențiilor de turism din Tulcea și Galați au beneficiat de un tur interactiv al Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“, Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța i-a avut ca oaspeți în data de 1 octombrie pe reprezentanții agențiilor de turism din județele Tulcea și Galați.

Aceștia au participat la un tur interactiv, în cadrul căruia reprezentanții aeroportului au prezentat facilitățile și dotările existente precum și planurile de dezvoltare și deschiderea de noi curse pentru sezonul 2019.

Gazdele evenimentului au fost DBogdan Ionuț Artagea – Directorul General al aeroportului și Gunes Tanay – Director General Turkish Airlines Constanța, în cadrul întâlnirii fiind detaliate invitaților toate etapele operării unui zbor. De asemenea au fost anunțate și noile promoții ale operatorului pentru zborurile cu plecare din Constanța.

Eforturile depuse până în prezent prin permanenta comunicare cu partenerii noștri au evidențiat câteva puncte forte de care suntem mândri: permanenta orientare către client și preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea proceselor şi serviciilor noastre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*