Iubitorii de motociclete și muzică rock își dau întâlnire în Mamaia Nord la Seawolves Bike Fest

Cea de-a XI-a editie a Seawolves Bike Fest

Cea de-a XI-a ediție a Seawolves Bike Fest va avea loc în weekendul 8-10 Iunie în binecunoscută locație de pe malul mării din Mamaia Nord-Camping S. Locația dispune de spațiu de campare la cort, parcare amenajată și supravegheată pentru motoare, plajă proprie, beach bar, terase, restaurant etc

Așa cum sunt obișnuiți cei care deja au fost și la alte ediții, nu vor lipsi berea rece servită non-stop, concertele pe o scenă adevărată de zeci de mii de watts, concursurile specifice, paradă moto prin stațiunea Mamaia și orașul Constanța, recitalurile folk-rock din fiecare seară de pe plajă, la foc de tabără-recitaluri care se transformă în adevărate petreceri până în zori. Nu vor lipsi picanteriile specifice unui festival moto: foc de artificii, striptease show și multe alte surprize.

În fiecare seară, începând cu oră 19.00, vor urcă pe scenă trupe rock românești și străine, după următorul program:

Vineri, 8 Iunie (seară tribut):

  • RAMMSTURM (tribut Rammstein-Ungaria)
  • WIRE (tribute AC/DC)
  • FOREVERMORE (tribut Whitesnake)
  • JAWBREAKERS (tribut Judas Priest)
  • ZIUA LIBERĂ

Sâmbătă, 9 Iunie (seară rock):

  • VIȚA DE VIE
  • TROOPER
  • FALLEN ARISE (Grecia)
  • BUSOLA (Rep. Moldova)
  • SIAJ (Rep. Moldova)

În fiecare seară, după clasicul show interzis minorilor, distracția se va mută pe plajă, la beach bar, unde trupă compusă din Silviu Covaci (voce&chitara), Ionuț Micu (tobe) și Virgil Stoica (bass) va susține un concert unpplugged în jurul focurilor de tabără, cu cele mai cunoscute refrene folk și rock românești și nu numai.

Parada moto va demară sâmbătă la oră 13.00 și va urmă un traseu prin stațiunea Mamaia – Centru Constanța și retur.
După încheierea paradei vor urmă concursurile specifice care vor avea și anul acesta premii serioase și consistente.

Festivalul va fi prezentat, la fel că la ultimele 7 ediții, de Cristian Hrubaru de la Rock FM.

Prețul unic de intrare la fest pe perioadă celor 2 zile va fi de 35 Ron.

Accesul în camping se va face pe bază de brățări, care vor fi de două feluri: brățări pentru acces doar în zonă de concerte și terase și brățări pentru acces și în zonă de campare.

În camping vor avea acces doar vehiculele pe 2 roți, care vor fi amplasate în zonele special amenajate, supravegheate non-stop.

Cazarea se poate face fie la cort-gratuit bineînțeles-(condițiile în camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dușuri este apa caldă non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zonă.
Locurile de cazare la căsuțe în incintă camping’ului au fost epuizate de mai bine de 3 luni (tot de către participanți), de aceea va oferim alte posibilități de cazare:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*