GoNEXT TV: Alex Filip, OMD Tulcea, despre cum poate orașul să scape de eticheta de “parcare pentru Delta Dunării” și să atragă turiști

Alex Filip, coordonatorul OMD Tulcea. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT
Alex Filip, coordonatorul OMD Tulcea. FOTO Mitică Raftu / GoNEXT

Alex Filip, coordonator OMD Tulcea, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Alex Filip a explicat de ce este nevoie de un OMD în municipiul Tulcea, cum poate scăpa Tulcea de eticheta de “parcare pentru Delta Dunării” și ce poate face un turist dacă stă 4-5 zile în Tulcea.

El a povestit cum se finanțează OMD Tulcea – câți bani vin de la Primăria Tulcea, câți din taxa hotelieră sau din alte surse, care este relația cu autoritățile locale, OMD Județean si cu politicul.

Alex Filip a mai spus cum va promova Tulcea, ce vrea să facă în plan politic și administrativ și a mai vorbit despre afacerile familiei versus implicarea în administrația locală.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*