Au început înscrierile pentru voluntari la Massif

Au început înscrierile pentru voluntari la Massif. FOTO Massif

Organizatorii festivalului Massif, împreună cu Voluntariat Brașov, caută peste 150 de voluntari gata să trăiască cea mai tare experiență, în cadrul celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană din România.

Aproximativ 150 de persoane, care au peste 16 ani împliniți, sunt așteptate să se alăture echipei de voluntari pentru ediția 2024 a festivalului Massif. Procesul de recrutare are loc până în data de 20 februarie, online, accesând platforma voluntarbv.ro sau site-ul oficial al festivalului, bemassif.com, secțiunea Volunteers.

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pot opta pentru departamentul în care vor să își desfășoare activitatea: Check-in și Access, Acreditări, Angels, Backstage, Press Center și User Experience. Pentru a fi selectat, persoana înscrisă trebuie să fi participat la cel puțin încă un eveniment publicat pe platforma Voluntariat Brașov.

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov.

La cea de-a doua ediție a festivalului Massif, fanii se vor bucura alături de Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Shimza, GORDO, Valeron, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. Artiști apreciați la nivel național completează lineup-ul, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The Hollygood Gang.

Abonamente disponibile pentru Massif 2024

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai nou festival montan din Europa pot achiziționa abonamente de pe bemassif.com

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*