Ofertă specială TAROM doar în ianuarie. Prețuri reduse spre trei destinații, aflate în topul preferințelor pentru sezonul estival

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

TAROM anunță o nouă ofertă specială 4 zile pentru 3 super destinații și vine către pasageri cu trei propuneri de destinații în care să își petreacă vacanțe de neuitat: Franța, Serbia și Israel.

“Fie că plănuiesc o ieșire de tip citybreak sau își organizează concediul integral, călătorii au acum ocazia să se bucure de startul sezonului estival cu reduceri la achiziția de bilete încă din luna ianuarie.

Astfel, prin oferta specială valabilă doar 4 zile, în perioada 19-22 ianuarie 2024, biletele de avion pentru călătorii în prima lună a verii (iunie) au prețuri special reduse.  

Bilete de avion se achiziționează la prețuri speciale doar în perioada 19-22 ianuarie 2024, prin oferta TAROM, pentru călătorii în intervalul 1-30 Iunie 2024 (data ultimului retur).

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile care oferă opțiuni infinite de distracție și relaxare pentru pasionații de călătorii în sezonul cald sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 Euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii:

București – Belgrad (Serbia) – de la 120 Euro;

București – Nisa (Franța) – de la 170 Euro;

București – Tel Aviv (Israel) – de la 135 Euro;

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în perioda 1 – 30 Iunie 2024  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la acest tarif sunt limitate” – TAROM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*