Exact Travel: Japonia este deschisă și pregătită pentru turism după evenimentele recente

Vedere din Osaka, Japonia. FOTO Exact Travel

Exact Travel a anunțat că în urma evenimentelor care au avut loc la începutul acestui an în Japonia, această țară este pregătită să primească turiști.

Evenimentele seismice au afectat în principal coasta de nord-vest a Japoniei, în timp ce zonele intens turistice se află în mare parte pe coasta de est, fiind neafectate.

Deși aceste evenimente au avut impact asupra unor comunități locale de pe coasta de nord-vest, în special în regiunea peninsulei Noto, majoritatea orașelor mari au rămas neafectate.

Cele mai multe circuite turistice în Japonia includ destinații aflate pe coasta de est, zonă care nu a fost influențată de recentele evenimente. Destinații precum Tokyo, Kyoto, Osaka, Nara, Hiroshima rămân accesibile, funcționale și pregătite să primească vizitatori.

Andrei Neagu, coordonator departament Japonia, spune: ”Siguranța clienților este prioritatea Exact Travel. Echipa noastră este conectată în permanență cu parteneri locali pentru informații veridice și de încredere, actualizate în timp real. Circuitele organizate de noi se desfășoară așa cum au fost planificate, dat fiind că destinațiile în care călătorim nu au fost impactate și sunt deschise și pregătite să întâmpine turiști. Cererea pentru circuitele în Japonia se menține pe un trend ascendent, indicând interesul constant pentru această destinație unică.”

Japonia a demonstrat în mod constant o capacitate remarcabilă de a gestiona situații de urgență, fiind dotată cu o infrastructură robustă și bine pregătită. Aceasta asigură operativitatea facilităților și serviciilor, garantând astfel un mediu confortabil și funcțional atât pentru rezidenți, cât și pentru turiști.

Japonia continuă să fie o destinație de top, gata să ofere o experiență culturală și turistică de neuitat, într-un cadru primitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*