Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile revine, săptămâna aceasta, la Râșnov

Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Valea Cărbunării, Râșnov. FOTO: Facebook Ski Rasnov

Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Valea Cărbunării, Râșnov, va găzdui, în perioada 16 – 19 februarie, Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup).

În cele patru zile de competiție, pasionații acestui sport se vor putea bucura de tot atâtea probe: două etape de individual fete, o etapă de individual băieți și o etapă de Super Team. Pentru prima dată în România, trei dintre aceste probe vor avea loc în nocturnă.

Programul competițiilor:

Joi 16 februarie

14.00 – Antrenament oficial fete

16.00 – Calificări fete

Vineri 17 februarie

10.00 – Antrenament oficial băieți

15.00 – Săritură de probă fete

16.00 – Concurs individual fete

17.45 – Calificări băieți

Sâmbătă 18 februarie

10.00 – Calificări fete

11.00 – Concurs individual fete

16.15 – Săritură de probă băieți

17.20 – Concurs individual băieți

Duminică 19 februarie

16.00 – Săritură de probă

17.10 – SUPER TEAM băieți

Evenimentul este organizat de Federația Română de Schi Biatlon, cu sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Sportului, Consiliul Județean Brașov și Primăria Orașului Râșnov. Accesul publicului este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*