Grădina de Vară Saturn deschide sezonul estival cu „Bărbatul perfect defect”, o comedie despre căutarea idealului masculin

Grădina de Vară Saturn deschide sezonul estival cu „Bărbatul perfect defect”
Grădina de Vară Saturn deschide sezonul estival cu „Bărbatul perfect defect”

Grădina de Vară Saturn deschide sezonul estival cu o comedie despre căutarea idealului masculin: „Bărbatul perfect defect”, o piesă de teatru cu mult umor alături de actorii Luminița Bucur, Oleg Apostol și Maria Radu. De pe 18 iunie reîncepem să râdem, păstrând distanța socială, la Grădina de Vară Saturn, de la ora 21.00!

„Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm, să atingem un ideal! La propriu! Mai ales noi, femeile, căutăm cu înverșunare bărbatul ideal! Desigur știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact e obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Îl găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix în drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești, ca să-l recunoști! Și gata… e perfect! Bărbatul perfect! Doar că…ce faci cu el? Îl păstrezi? Sau îl cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi cu ochii tăi Bărbatul perfect defect”, au comentat organizatorii.

Maria Radu, Oleg Apostol și Luminița Bucur vă așteaptă la Grădina de vară din Saturn pe 18 iunie, de la ora 21.00.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Organizatorii spectacolului au precizat că au luat toate măsurile de siguranță pentru ca sănătatea și buna dispoziție a spectatorilor să fie protejate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*