FOTO Cătălin Țibuleac: „Delta Dunării a fost în topul preferințelor turiștilor români în minivacanța de Rusalii”

Delta Dunării, în topul preferințelor turiștilor români în minivacanța de Rusalii. FOTO AMDTDD
Toamna vine cu oferte speciale pentru cazare în zone turistice din România

Delta Dunării a fost destinația preferată de turiștii români în perioada minivacanței de Rusalii, dovadă fiind gradul de ocupare a unităților de cazare, situat între 87-100 la sută, au precizat, marți, reprezentanții Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD).

„În acest sens, estimăm că Delta Dunării va rămâne una dintre cele mai apreciate destinații turistice din România în anul 2020”, a precizat președintele AMDTDD, Cătălin Țibuleac.

În această minivacanță, cele mai căutate activități de recreere au fost pescuitul, traseele de caiac-canoe, plajele sălbatice, cicloturismul, plimbările pe canale și traseele safari în pădurile Letea și Caraorman.

„Prezența masivă a turiștilor în minivacanța de Rusalii dovedește că Delta Dunării este una din destinațiile preferate, deocamdată doar de turiștii români, care își doresc experiențe de neuitat în natură, cu măsuri de siguranță bine puse la punct, condiții de distanțare socială și gastronomie tradițională. Pentru vacanță, Delta Dunării a devenit una dintre cele mai sigure destinații, unde turiștii pot practica ecoturismul, lent, de vizitare, armonios îmbinat cu biodiversitatea, multiculturalitatea, tradițiile și gastronomia locală. Îi invităm pe toți cei care își doresc să petreacă vacanța într-un loc protejat, unic în lume, să viziteze Delta Dunării”, a mai declarat Cătălin Țibuleac.

În prezent, Delta Dunării este una dintre cele mai sigure destinații din România, fiind una dintre cele mai izolate, unice și protejate zone turistice, administratorii unităților de cazare asigurând toate măsurile necesare pentru protejare turiștilor și a angajaților. Important este că în marea majoritatea a cazurilor, prețurile pentru un sejur în Delta Dunării au rămas la același nivel ca anul trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*