GoNEXT TV: Cătălin Țibuleac, despre turismul de croazieră în Delta Dunării

Pre;edintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac. FOTO Adrian Boioglu

Președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV. El a vorbit în primul rând despre turismul de croazieră în Delta Dunării și despre recenta inaugurare a navei Diana care va desfășura asemenea activități.

De asemenea, președintele Asociației Delta Dunării a explicat și cum a fost turismul în pandemie, dar și care sunt soluțiile pentru ca turismul în Deltă să își revină după această perioadă de restricții impuse de acest context epidemiologic.

Cătălin Țibuleac a detaliat și ce înseamnă turismul lent și cum este aceasta aplicat în Delta Dunării și a prezentat planurile pe care le are asociația pe care o conduce în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*