InterCity “Ștefan cel Mare Expres” oprește de luni, 8 martie, și la Focșani

Mai multe trenuri ale CFR Călători vor opri suplimentar la Bonțida pentru Festivalul Electric Castle

Pentru a răspunde solicitărilor clienților, începând cu data de 08 martie, trenurile de viteză care respectă standardul InterCity, „Ștefan cel Mare Expres” IR 1755 și IR 1750, care circulă pe ruta București Nord – Suceava și retur, cu grupe de vagoane la și de la Iași, vor avea oprire și în stația Focșani.

Astfel, potrivit CFR Călători:

  • IR 1755 București Nord (plecare 17 :22) – Focșani (sosire 20:02 / plecare 20:03) – Suceava (sosire 23:01)
  • IR 1750 Suceava (plecare 05:40) – Focșani (sosire 08:34/ plecare 08.35) – București Nord (sosire 11:19)

De asemenea, pentru conectarea rapidă a orașelor mari, trenul „Ștefan cel Mare Expres” mai are opriri și în stațiile Ploiești Sud, Buzău, Bacău, Pașcani și oferă servicii superioare, similare trenurilor InterCity, de confort sporit și cu durate de parcurs reduse, de 5 ore și 35 de minute pentru Suceava și aproximativ 6 ore pentru Iași.

Tot în zona Moldovei, din luna februarie, odată cu creșterea cererii de transport, am adaptat și compunerea trenurilor pe ruta Suceava – Putna și retur la nevoile călătorilor, în condiții de confort și regularitate crescute, prin reintroducerea unui automotor Desiro care a efectuat între timp revizia tehnică periodică și lucrări pentru îmbunătățirea aspectului și dotărilor interioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*