GoNEXT TV: Angelica Chirica, director marketing Prestige Deluxe and Aquapark Resort, despre motivele pentru care litoralul bulgăresc este luat cu asalt de turiștii români chiar și la final de sezon

Angelica Chirica. FOTO Roxana Dumitrică

Când ne gândim la litoralul bulgăresc, ne vin în minte plajele cu nisip fin, resorturile cu servicii all inclusive și ospitalitatea localnicilor, care îi îmbie pe turiști cu tot felul de surprize. Românii sunt, de la an la an, tot mai numeroși în țara vecină, iar Bulgaria este printre cele mai bine vândute destinații, la agențiile de turism.

Angelica Chirica, director marketing Prestige Deluxe and Aquapark Resort, a fost invitată la o emisiune la GoNEXT TV, unde a dezvăluit o parte dintre motivele pentru care Bulgaria este o destinație atât de populară printre români.

Ea a mai spus că, cel mai important este raportul calitate preț, iar oamenii caută servicii cât mai bune atunci când pleacă în vacanță. Mulți dintre turiști au copii, iar resorturile care oferă divertisment pentru cei mici și locuri de joacă sunt la mare căutare. Cererea pentru Bulgaria este mare, iar ofertele apar chiar și cu un an înainte.

La final, Angelica Chrica a recomandat câteva activități care se pot face în țara vecină chiar și în afara sezonului estival și a subliniat încă o dată importanța unei agenții de turism atunci când vine vorba de planificarea unei vacanțe.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*