500 bicicliști au plecat “Cu bicicleta la mare” pentru a promova un stil de viață sănătos

O mică parte dintre bicicliștii care au participat la acțiune. FOTO IPJ Constanța
O mică parte dintre bicicliștii care au participat la acțiune. FOTO IPJ Constanța

Asociația “Cu bicicleta departe” a organizat, pe 11 și 12 mai, în parteneriat cu Poliția Română, evenimentul ,,Cu bicicleta la mare 2019”, desfășurat pe ruta București – Amara – Năvodari.

Manifestarea sportivă, aflată la a 12-a ediție, a reunit la start peste 500 de participanți, printre care și 5 polițiști. Competiția s-a dorit a fi un îndemn al mersului pe două roți, ca mijloc de transport alternativ și un stil de viață sănătos.

Implicarea Poliției Române în susținerea evenimentului sportiv a avut ca scop principal conștientizarea populației asupra prevenirii producerii accidentelor rutiere în care sunt implicați bicicliștii.

Polițiștii angrenați în eveniment au desfășurat atât activități sportive, cât și de educație rutieră în rândul participanților cicliști, oferind sfaturi cu privire la conduita în trafic.

În anul 2018, alți 20 de polițiști au participat la evenimentul ,,Pedalăm pentru România”, înscris în calendarul celebrării Centenarului Marii Uniri, în care a fost parcursă distanța de 500 de kilometri, cu plecări simultane din București, Iași și Oradea, cu destinație finală – Alba Iulia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*