Concert al trupei Omul cu Șobolani la Doors Club din Constanța

Afiș al concertului trupei Omul cu șobolani în Doors Club Constanța

Vineri, 6 martie, Omul cu Șobolani – una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania – revine pe scena Clubului Doors pentru a promova cele mai bune piese ale albumului lansat anul trecut – Fabrica de păpuși.

Cele 6 single-uri deja lansate – Căprioara Acerbă, Oglinzi, Binili Învinge, Vorbești În Somn, Iepurele Ateu și Proastă Ţestoasă sau Fabrica de Pãpusi – conturează un material discografic actual și energic, precum și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei care între timp a scos opt albume, a filmat peste treizeci de videoclipuri cu o abordare mereu nouă, susținând sute de concerte.
Omul cu șobolani se aflã la a treia generație de fani.

OCS înseamnă: Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas)

Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.
Prețul biletelor este: 35 de lei (presale) și 40 de lei la intrare la eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*