FPTR vrea o dezbatere publică pe tema funcționării Ministerului Economiei

Cheile Turzii sunt preferate de turiști. FOTO CJ Cluj

Federația Patronatelor din Turismul Românesc solicită organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de Hotărâre a Guvernului privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc, singura federație reprezentativă la nivel de sector de activitate, având în componență angajatori care asigură venituri salariale pentru 73.752 de persoane, reprezentând 37% din forța de muncă angajată în turism, solicită în temeiul art. 7 alin. 9 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională, organizarea unei întâlniri cu Virgil Daniel Popescu, Ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri pentru dezbaterea publică a proiectului de Hotărâre a Guvernului privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, publicat pe site-ul:
http://www.economie.gov.ro/transparenta-decizionala/proiecte-in-dezbatere-publica .

Potrivit art.7 alin. 9 din Legea nr. 52/2003, organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de lege este obligatorie dacă acest lucru a fost cerut în scris de către o asociație legal constituită.

Reprezentanții Federației așteaptă cu interes răspunsul Ministrului pentru a putea dezbate într-un cadru legal acest subiect de maximă importanță pentru turismul românesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*