Judeţul Botoşani a fost prezent la Târgul de Turism al României

Județul Botoșani a fost prezent la Târgul de Turism al României de la ROMEXPO. FOTO CJ Botoșani

În perioada 14 – 17 noiembrie, Consiliului Judeţean Botoşani a participat la Târgul de Turism al României, organizat de Complexul Expoziţional Romexpo Bucureşti. Ajuns la cea de-a 42-a ediție, Târgul de Turism al României este locul ideal de promovare a județului Botoșani ca destinație turistică, beneficiind de o amplă campanie de promovare pentru atragerea de vizitatori și pentru crearea unui cadru de relaționare între expozanți și potențiali turiști.

Pentru a realiza o promovare unitară a judeţului, a destinaţiilor şi atracţiilor turistice, dar şi a culturii şi diversităţii gastronomice din Botoşani, Consiliul Judeţean Botoşani a participat cu un stand comun de prezentare în cadrul târgului, alături de Municipiul Botoşani, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Botoşani şi Municipiul Dorohoi, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Dorohoi.

În vederea promovării tradițiilor, folclorului, valorilor ce aparțin acestor meleaguri, Ansamblul „Mugurelul – Mărgineanca” a susținut un spectacol autentic de muzică, dans și tradiții populare la standul Judeţului Botoşani.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*