Acțiune de salvare încheiată cu succes de o echipă a Salvamont Salvaspeo Dâmbovița

Acțiune de salvare încheiată cu succes de o echipă a Salvamont Salvaspeo Dâmbovița

Trei turiști care s-au rătăcit după ce au ales un traseu nemarcat din Munții Bucegi, în apropiere de zona turistică Padina, au fost salvați de o echipă de la Salvamont Salvaspeo Dâmbovița.

Astfel, în urma unui apel telefonic primit de la dispeceratul 112, miercuri, 25 august, în jurul orei 17:00, salvamontiștii dâmbovițeni au fost anunțați că în zona superioara a Canionului Horoabelor se afla trei persoane aflate în dificultatea de a se deplasa din cauza plafonului de nori, a precipitațiilor și a descărcărilor electrice. Turiștii au mers pe un traseu nemarcat, au ignorat avertizarea meteorologică, iar când situația s-a înrăutățit, au intrat în panică.

Acțiune de salvare încheiată cu succes de o echipă a Salvamont Salvaspeo Dâmbovița

O echipă a Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a plecat în căutarea persoanelor în cauză, acestea fiind găsite la o ora de la primirea apelului și transportate mecanizat la Baza Peștera.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*