Dino Parc Râșnov, în top 50 destinații de vizitat în Europa

Dino Parc Râșnov, în top 50 destinații de vizitat în Europa

Dino Parc Râșnov este una din cele două destinații din România care au intrat în „Top 50 Bucket List Destinations for Kids & Families in Europe”, alcătuit de FatherMag.com. Prin acest top, publicația a creat primul clasament al destinațiilor din Europa pentru segmentul „copii și familie”. Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, care găzduiește pe cele 3,5 ha de pădure peste 100 de dinozauri atestați științific și reproduși în mărime naturală.

Dintre cele 250 de destinații din Europa preferate de copii și familii, cum ar fi parcurile de distracții și tematice sau acvatice, plajele, grădinile zoologice și acvariile, muzeele pentru copii și parcurile naționale, FatherMag.com a apelat la recenziile online, pentru a clasifica cele mai bune 50 de destinații de familie din Europa pe baza ratingului și a numărului de voturi.

Dino Parc Râșnov este titrat de creatorii clasamentului ca „unul dintre cele mai distractive parcuri de aventură și muzee în aer liber din Europa”.

„Dacă copiii tăi sunt fascinați de dinozauri, acesta este locul pe care nu trebuie să-l ratezi. Nu vor vorbi despre nimic altceva pe tot parcursul anului, după ce au vizitat Dino Parc Râșnov. Ei pot vedea aproximativ 100 de modele de dinozauri de dimensiuni reale în timp ce fac drumeții prin parc. Imaginați-vă emoția cu care îi vor descoperi. Mai ales când dau peste cel mai mare dinozaur zburător. Dar aventura nu se termină aici. Există multe locuri de joacă, case în copaci, trasee de aventură, labirintele cu laser și cinematografe de ultimă generație. Crezi că distracția s-a terminat acum? Ei bine, nu s-a terminat. Nu ratați toate zonele interactive de realitate virtuală, dar și vulcanul interactiv în erupție”, spun reprezentanții FatherMag.com.

Este vorba despre vulcanul interactiv și platforma care simulează trei tipuri de cutremure: unul provocat de o erupție vulcanică, unul provocat de o turmă de Seismosauri care aleargă și un cutremur provocat de mișcarea plăcilor tectonice.

De asemenea, în parc mai există cinci dinozauri animatronici care scot sunete terifiante, un cinematograf 9D și unul 360 de grade, o fereastră interactivă cu realitate augmentată, o peșteră plină de curiozități și replici ale rămășițelor de dinozauri, animale preistorice sau insecte, dar și un terarrium cu reptile vii la etajul 1 al clădirii principale.

Tot la Dino Parc Râșnov sunt expuși unii dintre cei mai mari dinozauri care au fost descoperiți până acum în lume: Seismosaurus, gigantul care măsura 45 de metri lungime și Hatzegopteryx thambema, cel mai mare animal zburător care a existat vreodată, despre care se spune că putea face ocolul Pământului în zbor fără să se oprească. Începând de anul acesta, parcul îl găzduiește și pe cel mai înalt dintre ei, Diplodocus, care se ridică la peste 11 metri deasupra Pământului, o înălțime echivalentă a două girafe puse una peste cealaltă.

Începând din acest an, de pe website-ul www.dinoparc.ro vizitatorii pot achiziționa bilete de acces digitale și se pot bucura de reducerile care până acum erau disponibile doar la casele de bilete, la intrarea în parc. Dinoparc.ro poate fi accesat atât de pe desktop sau tabletă, cât și de pe mobil.

Expozițiile și exponatele din cadrul Dino Parc Râșnov au fost realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și parteneri privați autohtoni și internaționali.

Articolul integral FatherMag.com poate fi consultat aici: ​​https://www.fathermag.com/top-50-bucket-list-destinations-for-kids-families-in-europe/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*