Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, a fost actualizată

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, a fost actualizată

A fost actualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 62 din 24.12.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Lista a intrat în vigoare la data de 25 decembrie 2020.

ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile): Lituania, Serbia, Georgia, Croația, Luxemburg, Slovenia, Statele Unite ale Americii, San Marino, Muntenegru, Jersey, Suedia, Panama, Olanda, Cehia, Danemarca, Andorra, Slovacia, Liechtenstein, Puerto Rico, Cipru, Belize, Gibraltar, Palestina, Azerbaidjan, Ungaria, Elveția, Estonia, Curaçao, Portugalia, Letonia, Macedonia de Nord, Marea Britanie, Turcia, Republica Moldova, Sint Maarten, Bulgaria, Africa de Sud.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*