FOTO Pregătiri pentru dezvoltarea proiectului Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului

Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului. FOTO INCDT
Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului. FOTO INCDT

INCDT (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Turism) a organizat, în perioada 16-18 ianuarie, o serie de întâlniri cu stakeholderii din zona Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului.

Aceste întâlniri au fost realizate în cadrul proiectului IMPACT (Innovative Models for Protected Areas: exChange and Transfer), co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul de Cooperare Interregională INTERREG EUROPE.

În cele trei zile au avut loc discuții, în cadrul cărora s-a avut în vedere:

– informarea factorilor interesați cu privire la progresele înregistrate în cadrul proiectului,
– identificarea acelor bune practici care ar putea fi implementate în cadrul Planului de Acțiune, în cadrul Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului;
– pregătirea celei de-a patra întâlniri interregionale cu partenerii din proiect, care urmează sa aibă loc în perioada 6 – 8 Martie 2018 în orașul Hațeg, județul Hunedoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*