Promoție pentru perioada aprilie – mai la biletele Turkish Airlines de la Constanța

Promoție pentru perioada aprilie – mai la biletele Turkish Airlines de la Constanța. FOTO Paul Alexe

Cei care nu și-au făcut încă planuri pentru vacanța de Paște, de 1 Mai sau pentru concediul din vară pot beneficia acum de oferta Turkish Airlines Constanța.

Astfel, compania are super oferte la zborurile către Antalya, Izmir, Bodrum, Adana, Nevsehir, Konya, Kayseri, Canakkale, Dalaman Alanya, precum și multe alte destinații către stațiunile din Turcia, dacă biletul de avion este achiziționat până pe 30 aprilie. Cu un preț pornind de la 159 de euro, poate fi cumpărat un bilet de avion cu date de călătorie în perioada aprilie – mai 2022. Promoția este valabilă pe website-ul Turkish Airlines.

Dacă iubiți să călătoriți și ați ajuns măcar odată în însorita Turcie, sigur ea a devenit un loc în care veți reveni cu drag ori de câte ori se ivește ocazia. Țărmuri albastre, stațiuni luxoase și orașe pline de culoare, le găsești pe toate doar la un bilet de avion distanță.

Și asta nu e tot: un biletul de avion către Istanbul, achiziționat până la 30 aprilie, costă doar 139 de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*