Unde merg românii de Paște și 1 Mai. Cu cât a crescut numărul celor care călătoresc în afara țării, după pandemie

Plaja Egipt. FOTO Karpaten Turism

Românii aleg destinațiile călduroase, atât pentru vacanța de Paște, cât și pentru cea de 1 Mai. Egipt, Dubai, Maroc și Turcia sunt în topul preferințelor turiștilor Karpaten Turism. Agenția a vândut anul acesta, pentru perioada de Paște și 1 mai, cu 30 la sută mai multe pachete față de anul trecut.

„Românii sunt mult mai dornici să călătorească, după terminarea pandemiei. În 2021, în perioada Paște – 1 Mai, au călătorit 10.000 de persoane, iar acum înregistrăm o creștere de 30 la sută. Dacă anul trecut, majoritatea clienților noștri au ales Egiptul, datorită relaxării măsurilor anti-Covid, în prezent, se bucură de redeschiderea unor destinații noi, precum, Dubai, Argentina, Brazilia sau Peru”, spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Alte pachete turistice populare printre clienții Karpaten Turism, pentru sărbătorile de primăvară, sunt circuitele în India, Peru, Argentina – Brazilia, Spania & Santiago de Compostela, Israel și Cappadocia. Charterele către Republica Dominicană și Dubai se află, în continuare, printre cele mai bine vândute destinații exotice din portofoliul agenției.

„Prețurile pachetelor turistice au crescut față de anul trecut, din cauza scumpirii petrolului, care influențează ofertele companiilor aeriene, dar asta se vede, în special, în cazul zborurilor lungi. Facem, însă, tot posibilul pentru ca acest lucru să se simtă cât mai puțin în ofertele Karpaten, iar clienții noștri să nu fie afectați”, completează Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*