Gastronomia românească în bucatele lumii – Gastrosophia – a adus la Brașov specialiști din toată lumea

Gastronomia românească în bucatele lumii – Gastrosophia. FOTO Max Delsid

Bucătăria românească a devenit, de puțin timp, un subiect de mare interes pentru neofiți și specialiști, deopotrivă.

Dacă primii sunt preocupați de aflarea răspunsului la întrebarea dacă există sau nu o bucătărie autohtonă, ceilalți se ascund în spatele afirmației că nu ar exista surse pentru clarificarea acestui fapt. Se consideră că, de fapt, surse sunt suficiente, la fel și puncte de vedere diferite asupra subiectului. Fără a se erija într-un for de autoritate supremă în materie, Asociația Culturală Euro Est Alternativ își propune să aducă, prin argumente pertinente, o posibilă perspectivă asupra temei propuse.

Unul dintre scopurile principale ale conferinței îl reprezintă furnizarea de informații despre gastronomia românească și impactul acesteia asupra dezvoltării turismului în regiune, într-un mod inedit și ușor de asimilat de către publicul de toate vârstele aparținând tuturor categoriilor sociale, care vor lua parte la conferință.

Proiectul este unul transversal și integrator întrucât presupune interacțiunea directă cu speakeri, care nu numai că au studiat despre ceea ce înseamnă gastronomia, ci sunt profesioniști în domeniu, specialiști care au înțeles ce înseamnă mâncarea, în sensul unui canal de promovare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*