Castelul Corvinilor este gazda Târgului European al Castelelor

Târgul European al Castelelor, Hunedoara

Primăria Municipiului Hunedoara și Castelul Corvinilor vă invită în perioada 26 – 27 mai 2018 la cea de-a IV-a ediție a Târgului European al Castelelor, un eveniment unic în România, care dorește să promoveze frumusețea monumentelor istorice din țară și din Europa.

Muzeul Castelul Corvinilor, gazda acestui eveniment, este unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România,aflându-se printre primele castele de poveste din Europa. Târgul European al Castelelor 2018 se bucură de prezența a 23 de obiective istorice din țară și din străinătate.

În cadrul evenimentului, expozanții își vor putea face cunoscută oferta turistică și își vor putea prezenta principalele elemente de atracție turistică și istorică.

Pentru a intra în atmosfera vremurilor de altădată, în cele două zile ale evenimentului se vor organiza: lupte, dansuri, lecții de tir cu arcul, lecții de spadă.

Programul evenimentului este următorul:

Sâmbătă, 26 mai 2018:

09:30 – Deschiderea oficială – curtea exterioară a Castelului Corvinilor
10:00 – 17:00 Prezența expozanților la standuri – Sala Dietei și Palatul Bethlen
10:00 – 16:00 – Program interactiv cu publicul: Lupte, dansuri, lecții de tir cu arcul, lecții de spadă – reprezentații ale Ordinului Cavalerilor de Hunedoara și Paladinii de Terra Medies
17:30 – 18.30 – Tur al castelului pentru expozanți
20:30 – Întâlnire expozanți în Sala Cavalerilor

Duminică, 27 mai 2018:

10:00 – 17:00 – Prezența expozanților la standuri – Sala Dietei și Palatul Bethlen
10:00 – 16:00 – Program interactiv cu publicul: lupte, dansuri, lecții de tir cu arcul, lecții de spadă – reprezentații ale Ordinului Cavalerilor de Hunedoara și Paladinii de Terra Medies
15:30 – 16.30 – Concert susținut de elevii de la Școala de muzică din Hunedoara

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*