România și Polonia, planuri comune în turism

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, și ministrul Turismului și Sportului din Republica Polonia, Witold Banka.FOTO Ministerul Turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a avut o întrevedere cu ministrul Turismului și Sportului din Republica Polonia, Witold Banka. Discuțiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe dezvoltarea relațiilor dintre cele două state în domeniul turismului.

La inițiativa ministrului Bogdan Trif, cei doi oficiali au convenit asupra înființării a două grupuri de lucru care vor identifica obiectivele pe care cele două țări le vor promova în cadrul unor rute comune.

România și Polonia vor colabora pentru a deveni destinații turistice importante în Europa și pentru a atrage astfel mai mulți turiști din Asia și din alte piețe importante.

Miniștrii Bogdan Trif si Witold Banka au stabilit, totodată, organizarea unei întâlniri în România, în toamna acestui an, în cadrul căreia reprezentanții celor două guverne, alături de turoperatori români și polonezi, vor contura ofertele turistice comune.

De asemenea, cei doi oficiali au fost de acord că este necesară o actualizare a acordului existent de cooperare în turism, având în vedere că acest domeniu este unul extrem de dinamic, iar colaborările bilaterale trebuie să țină pasul cu aceste schimbări.

Întrevederea a avut loc în contextul în care, astăzi, la Varșovia, a avut loc prima sesiune de consultări interguvernamentale între România și Republica Polonia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*