Tarom oferă 20% reducere la orice bilet cumpărat în perioada 26-28 mai

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

Compania Națională TAROM reduce cu 20% prețurile la toate biletele, în perioada 26-28 mai, cu ocazia Sărbătorii Rusaliilor.

TAROM știe că aveți cu toții poftă de vacanță. Așa că ne-am gândit să vă oferim un discount de 20% pe orice rută, pentru orice perioadă v-ați planificat călătoria.

Ce trebuie să faceți. Intrați pe site-ul www.tarom.ro, achiziționați bilete în perioada 26 – 28 mai și primiți o reducere de 20%, indiferent de destinație, clasă de bilet sau perioada în care veți călători.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*