Destinații de festival în care poți ajunge cu FlixBus

FlixBus lanseaza InterFlix. FOTO FlixBus
FlixBus lanseaza InterFlix. FOTO FlixBus

După ce s-a încheiat toată agitația cu Electric Castle și Untold, este momentul să te gândești ce alte concerte ai vrea să mai vezi vara asta. Ungaria, Croația și Germania se numără printre cele mai căutate și apreciate destinații de festival.

În următoarea lună te poți bucura de super-festivaluri cu line-upuri de neratat. Kendrick Lamar, Arctic Monkeys sau Mumford & Sons la Sziget Festival. Cel mai cool dancefloor? Moondance Festival în Trogir, Croația. Fenomenul Lollapalloza ajunge în Europa, la Berlin, unde vor concerta, printre alții, The National, Imagine Dragons sau The Weeknd.

FlixBus este o alternativă accesibilă și comfortabilă de a călători în Europa către destinația favorită. Rezervă-ți biletul, adună-ți gașca de prieteni și dă o fugă la unul dintre festivalurile verii!

Iată la ce festivaluri puteți să vă distrați în următoarea lună!

1. Sziget Festival @ Budapesta, Ungaria (8-15 august)

Budapesta este aproape de noi, așa că poți lua cu ușurință unul dintre autocarele FlixBus pentru a bifa unul dintre cele mai importante festivaluri internaționale. Evenimentul are loc pe Insula Obuda, la care poți ajunge ajunge apoi cu mijloacele de transport în comun.

O altă veste bună este că atât Arctic Monkeys, cât şi Mumford & Sons au reînceput turneul și îi vei putea asculta vara aceasta în capitala Ungariei.

Pe lângă trupele menționate, la festival şi-au mai anunţat deja prezenţa Kendrick Lamar, Bastille, Parov Stelar, sau Lykke Li. Programul complet îl găsiţi pe site-ul festivalului.

++ Poți călători cu FlixBus de la Cluj-Napoca la Budapesta începând de la 89,99 de lei dacă achiziționați biletele zilele acestea. Prețurile biletelor sunt dinamice (variază în funcție de locurile disponibile și de perioada călătoriei).

2. Moondance Festival @ Trogir, Croația (9-11 august)

Un festival techno amplasat într-o fortăreață din secolul al XV-lea? Cu siguranță, un eveniment de neratat pentru iubitorii de muzică electronică!

Festivalul Moondance se desfășoară într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Croația, Trogir, înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO. Acest se află doar la 5 km distanță de Split, așa că nu îți va fi dificil să ajungi în această locație incredibilă!

Printre artiștii deja anunțați se numără Rødhåd, Radio Slave, KiNK, Jonas Kopp, Monoloc, K-HAND, The Analogue Cops, Handmade, Francesco Tristano și Eduardo De La Calle. Află mai multe despre programul festivalului de aici și nu rata un party ce se anunță legendar!

++ Prețurile pentru o călătorie cu FlixBus până în Croația pornesc de la 144,98 lei.

3. Lollapalooza Berlin @ Berlin, Germania (8-9 septembrie)

Lollapalooza este cu siguranță unul dintre cele mai apreciate și cunoscute festivaluri din lume.

Începând cu anul 2010, evenimentul se organizează și în afara Statele Unite ale Americii, în Berlin și Paris.

Line-up din acest an nu dezămăgește aducând pe scenă trupe de rock, artiști pop și hip-hop, dar și legendara trupă Kraftwerk.

The National, Imagine Dragons și The Weeknd se numără printre headlineri. Iubitorii de muzică electronică nu vor fi nici ei dezamăgiți. David Guetta, Kygo și Armin Van Buuren sunt deja confirmați pentru ediția din Berlin.

++Poți călători la Berlin cu autocarele verzi FlixBus începând de la 278,98 lei.

Găsiți o selecție de imagini cu rezoluție mare, pe care le puteți descărca, aici: multimedia room.

Despre FlixBus

FlixBus este o companie tânără furnizoare de transport pe distanțe lungi. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și a unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 300.000 de curse zilnice către 1.700 de destinații din 28 de țări.

Fondat și lansat în Germania de trei antreprenori tineri, Jochen Engert, André Schwämmlein și Daniel Krauss, start-up-ul combină experiența și calitatea prin strânsa colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din birourile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb, Milano și Stockholm, echipa FlixBus, aflată în plină expansiune se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltarea activității și a tehnologiei.

Partenerii de transport regionali, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare verzi FlixBus, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță. Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mici și mijlocii. Folosind un model de afaceri unic, FlixBus a transportat milioane de clienți în toată Europa și a creat mii de noi locuri de muncă în acest sector. Găsiți mai multe știri și imagini – care pot fi folosite și descărcate gratuit – în FlixBus newsroom.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*