Vrei să înveți despre Fiscalitatea pentru Agențiile de Turism? O conferință dedicată acestui subiect are loc la Cluj-Napoca

Fiscalitate pentru agențiile de turism. FOTO ANAT
Fiscalitate pentru agențiile de turism. FOTO ANAT

Angajații Agențiilor de Turism din România au din nou ocazia să se specializeze în probleme de fiscalitate. SOTER & Partners și ANAT organizează, pe 27 martie 2018, “Conferința de Fiscalitate pentru Agențiile de Turism”.

Evenimentul are loc la Hotelul Napoca, sala Viena din Cluj-Napoca, între orele 11.00 și 16.00.

Organizatorii spun că temele de discuție vor fi abordate de doi consultanți fiscași cu o vastă experiență: Mariana Vizoli și Dan Manolescu. Participanții plătesc o taxă de 370 lei/persoană, iar membrii ANAT au bilete la 320 lei. Dacă doi sau mai mulți participanți din aceeași companie se înscriu, atunci ei beneficiază de o reducere de 5%.

Înscrierile se fac la 021.321.19.08 sau olimpia.filip@anat.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*