Forumul Național al Ghizilor de Turism își deschide porțile la Predeal

Forumul Național al Ghizilor de Turism din România. FOTO infotravelromania.ro
Forumul Național al Ghizilor de Turism din România. FOTO infotravelromania.ro

O zi de cursuri și premii pentru ghizii din România. Asta a pregătit organizatorul Petre Dordea de la InfoTravelRomania la Forumul Național al Ghizilor de Turism.

Evenimentul, aflat la a IV-a ediție, are loc pe 27 ianuarie, la Hotel Belvedere din Predeal. Cele 100 de locuri s-au ocupat rapid, iar pentru primii 55 înscriși, Karpaten Turism a pus la dispoziție un autocar gratuit care va pleca din București.

Subiectele propuse de organizatori sunt legate de prezentarea bazei de date cu ghizi, fișa de evaluare a ghizilor precum și modul în care acționează Poliția Turistică – instituția de control pentru ghizii neautorizați și autocarele de turiști care vin cu ghizii lor.

Sala de conferințe își deschide porțile la ora 11.00, iar Petre Dordea va fi cel care va da cuvântul de început.

George Boruna, director general al Direcției de Control din Ministerul Turismului va fi prezent la eveniment, iar după el va vorbi și Dragoș Marian Rădulescu (formatot CEDES). Acesta va aborda subiecte legate de pregătirea continuă a ghizilor de turism.

Participanții vor avea parte și de premii precum un curs de ghid național oferit de CEDES, vouchere pentru cursul de agent de turism – ghid sau o excursie cu barca pentru 4 persoane la Pădurea Caraorman din Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*