“Mândru de Țara Ta”. De Ziua Unirii, Direct Aeroport oferă reduceri la transport de la Constanța și Brașov la Otopeni

Microbuz Direct Aeroport. FOTO Daniel Năstase
Microbuz Direct Aeroport. FOTO Daniel Năstase

Unirea Principatelor e motiv pentru Direct Aeroport să facă o reducere pentru românii care sunt mândri de țara lor.

Firma de transport care te duce de la Constanța sau Brașov către Aeroportul Otopeni (și înapoi) a lansat o promoție specială pentru zilele de 24 și 25 ianuarie 2018.

Astfel, transferurile dus-întors de la și către Otopeni sunt reduse cu 40 lei. Tot ce ai de făcut este să cumperi biletul pe 24 sau 25 ianuarie și să-l folosești până la 1 iunie 2018.

Informații suplimentare și datele de contact ale Direct Aeroport sunt disponibile pe www.direct-aeroport.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*