Andi Chirilov de la Laguna Tour candidează la Președinția Regiunii Sud-Est a ANAT

Andi Chirilov, manager Laguna Tour. FOTO Arhiva personală
Andi Chirilov, manager Laguna Tour. FOTO Arhiva personală

Managerul uneia dintre cele mai mari agenții de turism de pe litoral, Laguna Tour, Andi Chirilov și-a anunțat candidatura pentru funcția de Președinte al Regiunii Sud-Est a ANAT. În mandatul său de 2 ani, Chirilov vrea să dezvolte relațiile externe ale ANAT și să atragă noi membri.

Andrei (Andi) Chirilov are o experiență de 20 ani în turism. El a început ca și recepționer al unui hotel din Edorie Sud, apoi a fost agent de turism și în doar trei ani a devenit manager al agenției Paradis din Constanța. Din anul 2007 este manager general și asociat la Laguna Tour.

Iată obiectivele pe care Chirilov și le-a propus dacă va ajunge la conducerea regiunii Sud-Est a ANAT:

“1. Incercarea de a atrage noi membrii pe zona de Sud Est. Consider ca aceasta regiune are un potential mult mai mare si sunt prea putini membrii in ANAT

2. Impreuna cu colegii din ANAT – sa incercam sa readucem increderea in aceasta organizatie, care a avut de suferit in ultimii ani , prin marile falimente/insolvente a unor membrii de marca.

3. Colaborarea pe plan local cu autoritatile si mai ales cu OMD-ul care se va infiinta in acest an si care va trebui sustinut de catre ANAT, fiind un aspect de importanta nationala si cu impact in turismul national.

4. Negocierea pentru a incheia un protocol cu Universitatea Ovidius Constanta pentru formarea moderna a agentiilor de turism.

5. Implicarea activa in cadrul Comisiei de Etica la nivel national, trebuie revazut codul de bune practici in turism la nivel national. Deja agentiile de turism au pierdut mult in credibilitate si o curatenie in acest domeniu al agentiilor de turism se poate face doar de catre noi, ce ce lucram in turism”, a declarat Andi Chirilov. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*