Drumul rutier din Parâng, tot mai aproape de darea în folosință

Drumul din Parâng este pregătit pentru asfaltare. FOTO CJ Hunedoara

Cel mai spectaculos drum din zona montană care este modernizat în acest an este pregătit pentru primul strat de asfalt. Este vorba despre DJ 709 F, drumul din Masivul Parâng, ale cărui lucrări de execuție sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II și din bugetul Consiliului Județean Hunedoara.

Șoseaua turistică are aproximativ patru kilometri și este construită la peste 1.500 de metri altitudine, în Masivul Parâng, între Cabana Rusu şi Cabana Parapantiştilor

„Miercuri, 6 noiembrie 2019 vom consemna data la care încep efectiv lucrările de asfaltare pe acest drum de importanță vitală pentru dezvoltarea turismului în Valea Jiului. Aproape 2 km de drum sunt deja pregătiți pentru turnarea asfaltului și sper că și vremea ne va ajuta să facem această operațiune”, a declarat Costel Avram, administratorul public al CJ Hunedoara.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*