Cele mai importante companii din domeniu și-au planificat deja participarea la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, găzduit de ROMEXPO

Târgul de Turism al României 2019. FOTO Adrian Boioglu

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, are loc la ROMEXPO între 20 și 23 februarie 2020, în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional, și desfășoară concomitent cu ROMHOTEL – expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

ROMEXPO vă invită să vă alăturați companiilor care și-au rezervat deja stand la cea mai amplă manifestare din România dedicată turismului național și internațional

Printre sutele de expozanți tradiționali ai manifestării se numără agenții de turism, tour-operatori, zonele turistice din România reprezentate de: administrații publice locale, asociații de turism, oficii de turism, consilii județene si primării.

Ediția de primăvară a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI beneficiază, ca în fiecare an, de o campanie media intensă, desfășurată atât în mass-media tradițională (presă scrisă, radio, TV), cât și în mediul on-line, în special pe rețelele de socializare.

În plus, organizarea împreună cu ROMHOTEL contribuie la atragerea unui public vizitator specialist variat. ROMHOTEL reprezintă o platformă ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității românești.

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este una dintre manifestările de referință ale ROMEXPO, fapt demonstrat și de numărul foarte mare de vizitatori la ediția de primăvară 2019. 21.500 de vizitatori au profitat de promoțiile pentru vacanțe prezentate de companiile expozante la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI I 2019 și au valorificat ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HoReCa din cadrul ROMHOTEL 2019.

Târgul de Turism al României, este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţionalî de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Dacă doriți să luați parte la cel mai important eveniment dedicat turismului, contactați organizatorii:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*