Consiliul Județean Tulcea și Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, participă la Expo Fishing & Hunting 2018

Atracțiile turistice sunt promovate la Expo fishing & hunting. FOTO AMDTDD Tulcea

Pentru o promovare proactivă și eficientă în plan internațional a Destinației Turistice Delta Dunării și Dobrogea de Nord, Consiliul Județea Tulcea și Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, în parteneriat cu The Fishing & Hunting Channel și alături de importanți operatori de turism din județul Tulcea participă, în premieră, la F&H Expo 22.03.-25.03.2018 una dintre cele mai importante și prestigioase expoziții de profil din Europa Centrală și de Est.

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție, unde a adunat peste 13.000 vizitatori, că este una dintre cele mai importante expoziții de profil, cu participare internațională de cel mai înalt nivel. De aceea, anul acesta Fishing & Hunting Expo se desfășoară pe o suprafață de peste 11,500 mp în care pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniție și îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcațiuni, asociații de pescari și cluburi de pescuit sportiv, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile turistice de pescuit sportiv din România și nu numai.

The Fishing & Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală și de Est, cu o audiență de peste 15 milioane de telespectatori și care promovează prin emisiunile sale de pescuit, de vânătoare și de cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*