Direct Aeroport, decizie drastică. Firma de transport persoane bate prețurile în cuie

Prețuri fixe pentru Constanța și Brașov spre Aeroportul Otopeni

Direct Aeroport anunță că, începând cu 19 martie, prețul biletului de transfer din Constanța la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni se bate în cuie la 80 de lei.

De asemenea, prețul biletului de transfer din Brașov Aro Palace la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni se bate în cuie la 70 de lei.

Copiii intre 2 si 7 ani beneficiaza de o reducere de 50% la bilet.

Rezervările se pot face online pe www.direct-aeroport.ro sau NON STOP la telefon 0371.503.503.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*