#CONCURS Câștigă 5 invitații duble la Boomfest – festivalul de Hip Hop și muzică electronică de pe malul Dunării, la Seimeni

Boomfest debutează pe 24 august 2018
Boomfest debutează pe 24 august 2018

UPDATE: Organizatorii ne-au anunțat că au ANULAT evenimentul. Ne vedem nevoiți să renunțăm la acest concurs.

Se anunță două zile de petreceri, muzică, grătare și camping pe malul Dunării. O zonă de 3 hectare de lângă comuna constănțeană Seimeni se transformă într-un festival non-conformist de sfârșit de sezon.

GoNEXT pune la bătaie 5 invitații duble pentru Boomfest.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GonextRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la Boomfest.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați marți, 21 august. 

„Totul a început în ziua în care am realizat că peste tot în România se organizează festivaluri, exceptând zona noastră, așa că ne-am hotărât să preluăm frâiele și să facem chiar noi un festival. Este un eveniment organizat de tineri pentru tineri și este ocazia noastră să arătăm că și noua generație este capabilă de lucruri foarte mari”, a declarat Iustin Enescu, organizatorul evenimentului.

Perioada de desfășurare a Boomfest este 24-25 august. Comuna Seimeni este situată în partea de nord-vest a județului, pe șoseaua Cernavodă – Saraiu, pe malul Dunării, în apropiere aflându-se Capidava și orașul Cernavodă. Accesul se poate face pe drumul județean DJ 223 Cernavodă-Seimeni-Saraiu.

“Petrecerea se va desfășura pe malul Dunării și îți va oferi sentimentul că te afli într-o poveste. Fără prea multe surse de electricitate, vom lăsa Luna și stele să ne lumineze, ca să putem sărbători simplitatea, natura și prietenia. Punem la dispoziție o zonă de camping de 3 ha, zonă de Street Food, piscine, party cu spumă, zona de barbeque (grătar), plajă pe malul Dunării, o zonă superbă de pădure unde vă puteți relaxa și bucura de muzică bună”, au mai spus organizatorii.

De distracție se vor ocupa:

MACANACHE
NANE
KAZI PLOAE
THE WATCHER
BRUGNER
K-LU
FULL TONES
DJ SAUCE
DJ WICKED
DJ DOX
DJ CHRISTIAN GREEN
DJ UNDOO
DJ LEXI
DJ OLDSKULL
DJ ROBERT
DJ STYLE
DJ NISTOR
DJ DUMITRESCU
MC NICOLLE
TONY SAX
GABE

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*