TAROM anunță al cincilea weekend consecutiv de reduceri

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

Dor de lume? V-aţi programat vacanţa în această toamnă, dar nu aţi ales încă destinaţia? TAROM vă invită să profitaţi de cel de-al cincilea weekend consecutiv de reduceri!

În perioada 17 – 21 august, TAROM pune în vânzare bilete de avion la preţuri speciale. Astfel, pentru doar 119 EUR (preţ cu toate taxele incluse) aveţi ocazia să achiziţionaţi bilete de avion pentru un zbor dus-întors între Iaşi – Tel Aviv. Sau la preţul de doar 139 EUR (preţ cu toate taxele incluse) pentru un zbor dus-întors între Bucureşti-Tel-Aviv şi Bucureşti-Amsterdam.

„Toţi pasagerii noştri beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală, catering la bord şi o experienţă de zbor plăcută şi sigură“, au transmis reprezentanții companiei.

Perioada de călătorie este 15 Septembrie 2018 – 30 Noiembrie 2018 (data ultimului retur).

Biletele pot fi achiziţionate accesând următorul link:https://www.tarom.ro/dor-de-lume.

Vă puteţi bucura de această promoţie inclusiv în agenţiile TAROM autorizate din ţară şi de peste hotare!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*