VIDEO Spectaculos – poți urca pe vârful Toaca de pe Muntele Ceahlău pe trepte

Noua scară spre vârful Toaca de pe Masivul Ceahlău. FOTO Facebook/Maraton Bate Toaca

Pentru a vă ușura drumul spre unul dintre cele mai frumoase piscuri ale sale, Consiliul Județean Neamț a reconstruit scara spre Vârful Toaca, cea veche fiind distrusă de timp iar riscul producerii de accidente era foarte mare din cauza pietrişului pe care se alunecă uşor.

Au fost montate peste cinci sute de trepte, 60 de tronsoane a câte trei metri lungime, de la altitudinea de 1771 la 1893 de metri, o lucrare făcută cu eforturi supraomenești menită a vă înlesni accesul către acest loc magic. Vechea scară era impracticabilă de ani buni.

„Îmi doresc ca fiecare dintre dumneavoastră să ajungeți pe acest tărâm de poveste reprezentat de Masivul Ceahlău“, a transmis președintele CJ Neamț, Ionel Arsene

Acesta le-a urat turiștilor, dar și localnicilor, drumeție plăcută și amintiri de neuitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*