Forumul de Incoming ediția a VI-a se ține la Hotel Ramada Plaza din București, pe 8 decembrie

A VI-a ediție a Forumului de Incoming

Scopul principal al acestui forum sunt discuțiile despre incoming, despre problemele și soluțiile incomingului românesc, pentru încurajarea agențiilor de turism să dezvolte un departament de INCOMING.

Evenimentul este organizat de către InfoTravelRomania.ro, fiind disponibile 110 locuri. Au prioritate agențiile de turism care fac INCOMING – 70 la număr, ghizii de turism specializați pe INCOMING și unitățile de cazare care își doresc turiști străini.

La începuturile Forumului de Incoming în 2014, existau maxim 20 de agenții de turism care fac Incoming. Acum, după 4 ani sunt 70 de agenții de turism care fac incoming.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei (săptămâna 5-11 octombrie) - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*