Orașul Ekaterinburg a primit trofeul „Mărul de Aur“ din partea Federației Internaționale a Jurnaliștilor și Scriitorilor din Turism

Trofeul „Mărul de Aur“ acordat de către FIJET

FIJET – Fédération Internationale des Journalistes et Ecrivains du Tourisme  (Federația Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor din Turism) a acordat trofeul „Mărul de Aur” din acest an orașului Ekaterinburg (fost Sverdlovsk) din Rusia.

Este al treilea și, totodată, ultimul din acest an pe care îl acordă FIJET. Orașele Palermo din Italia și Diyarbakîr din Turcia au primit celelalte două trofee, în aprilie, respectiv în septembrie.

Trofeul „Mărul de aur” a fost oferit orașului Ekaterinburg ca o recunoaștere a eforturilor deosebite pentru promovarea turismului. La ceremonia organizată în cea mai frumoasă clădire de patrimoniu, de secol 19, din oraș, – Nikola Sevastyanov, după numele unui industriaș de succes, președintele FIJET, Tijani Haddad, a înmânat trofeul guvernatorului regiunii Sverdlovdk, Eugeni Kyivashev.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*