Primul festival care și-a anunțat revenirea pe litoral după criza coronavirus este unul culinar. Festival du Bonheur debutează la Mamaia în luna iunie

Festival du Bonheu, primul eveniment anunțat pentru vara 2020

Odată cu anunțarea relaxării restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, afaceriștii de pe litoral prind curaj și deja anunță primul eveniment ce se va ține în această vară. Este vorba de unul culinar.

Festival du Bonheu a ajuns anul acesta la cea de a 5 a ediție, evenimentul urmând a se va desfășura între 25 Iunie – 28 iunie la Complexul Enigma, în Mamaia Nord. Pasionații de mâncăruri sunt așteptați să încerce ultimele trenduri în materie culinară, cu preparate din bucătăria națională și internațională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*